Spící spravedlnost - Vopěnka, Martin, 1963- (Pikola)
V pokračování trilogie sledujeme další osudy čtyř sourozenců, kteří se snaží odhalit, co stojí za záhadným spánkem, který postihl v minulé knize všechny rodiče.