Setkání s pozoruhodnými lidmi - Ošó, 1931-1990
Obsah knihy je zkrácený přepis série přednášek duchovního učitele Osho. Vymezuje se proti historii a osobnostem, které vlastně zastavovaly vývoj lidstva (Adolf Hitler, Napoleon apod.). Místo toho se věnuje duchovním osobnostem, které žily život mimo čas a měnily lidské vědomí (např. Ježíš Kristus, Kršna, Zarathuštra, Buddha). Vyprávění o těchto osobnostech jsou spojena s jasným apelem a poselstvím mistra: "žijte v bdělé pozornosti!"