Labyrinth - Kobbert, Max J., 1944-
Kdo dokáže najít cestu k tajemným pokladům? Pozor ale, zdi se posouvají! Posunováním karet se nečekaně otevírají zcela nové cesty. Najdete všechny poklady, strašila i draky?