Sen o štěstí : příběh Peggy Guggenheimové - Villard, Sophie
Biografický román zachycuje pět let ze života slavné sběratelky Peggy Guggenheimové, jejíž muzeum v italských Benátkách tvoří jednu z nejobdivovanějších a nejvýznamnějších kolekcí amerického a evropského umění první poloviny dvacátého století.