Zpráva o cestě na Severní pól : expedice Severní pól 22.3.-19.4.2008 - Horký, Petr, 1973-
Arktické dobrodružství Petra Horkého a Miroslava Jakeše aneb expedice "Severní pól - Amundsen vodka 2008, aneb Výšlap a la Messner".