Zbav nás od zlého - Fojtová, Věra, 1947-
Drsné ozvěny problematických padesátých let, kdy totalitní vláda komunistů dopadla tvrdě na celou českou krajinu, v románu s detektivní zápletkou, který se odehrává na jihomoravské vesnici.