Aletta, má dcera - Keith, Ellen, 1989-
Román odehrávající se během druhé světové války. Příběh ženy, která nabídne útočiště židovskému sirotkovi určenému k deportaci, a její sestry, rozpolcené mezi loajalitou k rodině a vlastním bezpečím.