Clarissa's ciphers : meaning & disruption in Richardson's "Clarissa" - Castle, Terry, 1953- (Cornell University Press, 2016)
Studie přináší literárněvědnou a sémiotickou analýzu slavného epistolárního románu Clarissa anglického spisovatele Samuela Richardsona z poloviny 18. století.