Jde pražské dítě domů z bia... - Blatný, Ivan, 1919-1990 (Druhé město, 2020)
Monumentální výbor z poezie významného českého básníka Ivana Blatného přináší více než 400 dosud nezveřejněných autorových textů, které vznikaly v letech 1982-1990. Adekvátní výtvarný doprovod tvoří reprodukce koláží Jiřího Koláře.