The Tap Tap : řiditel autobusu - Fialová, Lucie, 1980- (Paseka, 2020)
Obrazová i textová kronika mapující vznik a příběh hudebního uskupení The Tap Tap tvořeného studenty pražského Jedličkova ústavu pro tělesně handicapované.