Naivní detektivka z knihovny - Chroustová, Jana, 1975- (Detektivka, 2021)
Děj se točí kolem malé knihovny v jedné pražské čtvrti. Knihovnice Jana Filupová kolem sebe sdružuje čtenáře, kteří se během příběhu promění v soukromé detektivy.