Drůbež : Nejchutnější speciality na 225 způsobů /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Martin, Pavel (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Ivo Železný,
2001
|
Edice: | Knížky dostupné každému
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Plněná masa, závitky a kapsy : Osvědčená klasika i úžasné speciality moderní kuchyně /
Autor: Martin, Pavel
Vydáno: (2005) -
Zelí na 140 způsobů /
Autor: Hanzlík, Josef
Vydáno: (2002) -
Brokolice na 150 způsobů /
Autor: Havlů, Karina
Vydáno: (2005) -
Velikonoce nejen v kuchyni : Recepty, zvyky, ozdoby /
Autor: Martin, Pavel
Vydáno: (2001) -
Vánoce u stolu-zdravě a nápaditě /
Autor: Martin, Pavel
Vydáno: (2001)