Plněná masa, závitky a kapsy : Osvědčená klasika i úžasné speciality moderní kuchyně /
Uloženo v:
Hlavní autor: | Martin, Pavel (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Agentura VPK,
2005
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Dobrá kuchyně
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Mletá masa nejen tradičně /
Autor: Filipová, Lea
Vydáno: (2003) -
Lahůdky moravské kuchyně /
Autor: Martin, Pavel
Vydáno: (2002) -
Drůbež : Nejchutnější speciality na 225 způsobů /
Autor: Martin, Pavel
Vydáno: (2001) -
Česká kuchyně je klasa /
Autor: Sapík, Jaroslav, a další
Vydáno: (2005) -
Jugoslávská kuchyně /
Autor: Karpatský, Dušan, 1935-
Vydáno: (1988)