Případy soudce Ti. Smrt čínského kuchaře /
Císařův oblíbený kuchař je zavražděn v samém srdci Zakázaného města. Soudce Ti je povolán do císařských přípraven jídla a musí se mít na pozoru, aby ho nadšení pro dobré jídlo příliš neodvrátilo od vyšetřování případu. Pokud totiž soudce Ti rychle nevyřeší případ vraždy, bude sto císařových kuchařů...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Garamond,
2014
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Černá káva
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01449nam a2200289 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4220200000038977 | ||
005 | 20170717202449.0 | ||
008 | 000328s2014----xr ---------u-------cze-d | ||
020 | |a 978-80-7407-198-0 : |c 248.00 Kč | ||
040 | |a |e AACR2 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h fre | |
100 | 1 | |a Lenormand, Frédéric, |d 1964- |7 mzk2006343198 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Případy soudce Ti. Smrt čínského kuchaře / |c Frédéric Lenormand ; z francouzského originálu ... přeložila Marta Darom |
246 | 1 | 3 | |a Smrt čínského kuchaře |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Garamond, |c 2014 | ||
300 | |a 253 s. : |b brož. | ||
490 | 1 | |a Černá káva | |
520 | 2 | |a Císařův oblíbený kuchař je zavražděn v samém srdci Zakázaného města. Soudce Ti je povolán do císařských přípraven jídla a musí se mít na pozoru, aby ho nadšení pro dobré jídlo příliš neodvrátilo od vyšetřování případu. Pokud totiž soudce Ti rychle nevyřeší případ vraždy, bude sto císařových kuchařů brzy o hlavu kratší. A to nemůže dopustit. | |
653 | |a detektivky |a soudce Ti |a literatura francouzská | ||
700 | 1 | |a Darom, Marta |7 xx0177147 |4 trl | |
765 | 0 | |t Mort d'un cuisinier chinois | |
830 | 0 | |a Černá káva | |
910 | |a ABG507 | ||
999 | |c 33081 |d 33081 | ||
942 | |c KN | ||
993 | |0 0 |1 422020061755 |4 0 |7 0 |9 40749 |a 248.00 |b 0 |c 61755 |d 2014-03-28 |e 1 |f DOSP |h 248.00 |i Knižní klub |j 15 |l DOSP |r 2019-08-07 |s 2019-07-25 |t 6 |w 2017-04-03 |y KN |z DOSP |