Provence : Škola provensálské kuchyně. Tajemství surovin a receptů jižní Francie /

Tajemství surovin a receptů jižní FrancieJen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde,...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Gedda, Giu (Autor), Moine, Marie-Pierre (Autor)
Další autoři: Eisenmannová, Dagmar (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Bratislava : Slovart, 2013
Vydání:Vydání druhé
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641
Jednotka 63354 Dostupné  Požadavek