Provence : Škola provensálské kuchyně. Tajemství surovin a receptů jižní Francie /
Tajemství surovin a receptů jižní FrancieJen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde,...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Bratislava :
Slovart,
2013
|
Vydání: | Vydání druhé |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Rezervovat titul
Dospělé oddělení
Signatura: |
641
|
---|---|
Jednotka 63354 | Dostupné Požadavek |