Ztráty a lži /

Hlavní hrdinka Naomi žije už rok vášnivou láskou k Robertovi, poněkud záhadnému ženatému muži, s nímž plánuje společnou budoucnost. Když se milenec nedostaví na schůzku a ze dne na den zmizí, obrátí se na policii. Ta však nemá v úmyslu zakročit, zvláště když jeho manželka prohlásí, že je v pořádku....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hannah, Sophie, 1971- (Autor)
Další autoři: Kordíková, Jana (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydání:Vydání druhé
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Hlavní hrdinka Naomi žije už rok vášnivou láskou k Robertovi, poněkud záhadnému ženatému muži, s nímž plánuje společnou budoucnost. Když se milenec nedostaví na schůzku a ze dne na den zmizí, obrátí se na policii. Ta však nemá v úmyslu zakročit, zvláště když jeho manželka prohlásí, že je v pořádku. Aby Naomi donutila policii případem se zabývat, označí Roberta jako člověka, který ji před třemi lety brutálním a ponižujícím způsobem znásilnil. Může uvést všechny podrobnosti, protože takovou zkušeností, ač to nikdy nikomu neřekla, skutečně prošla, jen pachatel je pro ni neznámý. Její lež má žádaný efekt, policie začíná pátrat, ale zároveň odkrývá dávná traumata několika obětí zvráceného psychopata, který uvedl do života neuvěřitelně morbidní rodinný podnik.
Psychologický thriller anglické autorky je promyšleně koncipovaným příběhem, v němž osud tří mladých žen trvale ovlivnil prožitek z brutálního znásilnění, s nímž se vyrovnává každá z nich podle svého založení.
Fyzický popis:326 stran ; 24 cm
ISBN:9788024928357