Projekt Sandrina /

Napínavý thriller od českého autorského dua ze současného naoko dráždivého, ale často pokryteckého a chladnokrevně plánovaného světa showbyznysu, ve kterém se točí zájmy peněz a moci, a umění často stojí na zcela vedlejší koleji.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Houserová, Eva (Autor), Houser, Jiří, 1949- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydání:Vydání první
Edice:Český thriller
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Napínavý thriller od českého autorského dua ze současného naoko dráždivého, ale často pokryteckého a chladnokrevně plánovaného světa showbyznysu, ve kterém se točí zájmy peněz a moci, a umění často stojí na zcela vedlejší koleji.
Thriller s detektivní zápletkou se odehrává v důvěrně známém prostředí současnosti, kde média disponují obrovskou mocí a mohou vytvářet vlastní verze reality. Orientovat se v tom, co je a co už není pravda, je mnohdy velice obtížné. Osa románu se točí kolem prostředí showbyznysu, ve kterém hudební producent Douda narazí na zlatý důl v podobě mladé a mimořádně talentované zpěvačky Sandriny. Z toho by už mohly kápnout peníze i sláva. Douda však není jediný, kdo si na tuto hvězdičku vsadil a podivné shody okolností už se nezdají být pouhými náhodami, ale možná intrikánsky připraveným smrtonosným scénářem.
Fyzický popis:240 stran ; 19 cm
ISBN:9788024369471