V podezření /

Druhý díl napínavé detektivní série Laurie Moranová zkušené americké autorky se odehrává ve vzrušující atmosféře natáčení úspěšného seriálu o neobjasněných vraždách. Jeden z tajemných znovu otevřených případů vyprovokuje nebezpečného vraha.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Clark, Mary Higgins, 1929- (Author), Burke, Alafair (Author)
Other Authors: Konečná, Eva (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Edition:Vydání první
Series:Klokan (Alpress)
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Summary:Druhý díl napínavé detektivní série Laurie Moranová zkušené americké autorky se odehrává ve vzrušující atmosféře natáčení úspěšného seriálu o neobjasněných vraždách. Jeden z tajemných znovu otevřených případů vyprovokuje nebezpečného vraha.
Čtivá řada detektivních thrillerů s odvážnou reportérkou Laurie, která si prožila děsivé soukromé peklo. Laurie přesto dokázala rozběhnout zajímavý televizní projekt o odložených vraždách a je jasné, že hledání nedopadených zločinců se neobejde bez hrozícího nebezpečí. Vražda studentky Susan Dempseyové, ke které došlo před dvaceti lety, je složitý a matoucí případ. Velké množství svědků při výpovědích mlží a Lauriino zarputilé pátrání po letech rozruší Susanina vraha. Ten se rozhodne zlikvidovat nejen svědky svého minulého zločinu, ale i Laurii.
Physical Description:319 stran ; 21 cm
ISBN:9788074669576