Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Rakušanová, Jarmila (Autor)
Další autoři: Barešová, Alena (Ilustrátor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : SZN, 1983
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 00822nam a2200229 a 4500
001 4220200000003315
005 20170714091421.0
008 000122s1983----xr ---------u-------cze-d
020 |c 25.00 Kč 
040 |a   |e AACR2  |b cze 
080 |a 641 
100 1 |a Rakušanová, Jarmila  |4 aut 
245 1 0 |a Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny /  |c Jarmila Rakušanová ; [il. Alena Barešová] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b SZN,  |c 1983 
300 |a 238 s., barev.fot. 
653 |a domácí hospodářství  |a příprava pokrmů  |a kuchařky  |a recepty 
700 1 |a Barešová, Alena  |4 ill 
910 |a ABG507 
999 |c 8743  |d 8743 
942 |c KN 
993 |0 0  |1 422020020525  |4 0  |6 641_000000000000000  |7 0  |9 15556  |a 25.00  |b 0  |c 20525  |d 1998-01-22  |e 1  |f DOSP  |g 641  |h 25.00  |l DOSP  |r 2018-08-15  |s 2018-06-07  |t 5  |w 2017-04-03  |y KN  |z DOSP