Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
SZN,
1983
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 00822nam a2200229 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4220200000003315 | ||
005 | 20170714091421.0 | ||
008 | 000122s1983----xr ---------u-------cze-d | ||
020 | |c 25.00 Kč | ||
040 | |a |e AACR2 |b cze | ||
080 | |a 641 | ||
100 | 1 | |a Rakušanová, Jarmila |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / |c Jarmila Rakušanová ; [il. Alena Barešová] |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b SZN, |c 1983 | ||
300 | |a 238 s., barev.fot. | ||
653 | |a domácí hospodářství |a příprava pokrmů |a kuchařky |a recepty | ||
700 | 1 | |a Barešová, Alena |4 ill | |
910 | |a ABG507 | ||
999 | |c 8743 |d 8743 | ||
942 | |c KN | ||
993 | |0 0 |1 422020020525 |4 0 |6 641_000000000000000 |7 0 |9 15556 |a 25.00 |b 0 |c 20525 |d 1998-01-22 |e 1 |f DOSP |g 641 |h 25.00 |l DOSP |r 2018-08-15 |s 2018-06-07 |t 5 |w 2017-04-03 |y KN |z DOSP |