Jídlo s.r.o. /

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovka...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor)
Korporativní autor: Pražský kulinářský institut (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Prakul Production, 2015
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641
Jednotka 63602 Dostupné  Požadavek