Jídlo s.r.o. /

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovka...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor)
Korporativní autor: Pražský kulinářský institut (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Prakul Production, 2015
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01376nam a2200253 a 4500
001 4220200000043532
005 20170717205032.0
008 000517s2015----xr ---------u-------cze-d
020 |a 978-80-87737-20-0  |q (váz.) :  |c 199.00 Kč 
040 |a   |e AACR2  |b cze 
100 1 |a Vaněk, Roman,  |d 1969 leden 11.-  |7 xx0110388  |4 aut 
245 1 0 |a Jídlo s.r.o. /  |c Roman Vaněk 
250 |a Vydání první 
260 |a Praha :  |b Prakul Production,  |c 2015 
300 |a 192 s. :  |b barev. il., portréty, faksimile 
500 |a Obsahuje slovníčky pojmů 
500 |a Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut 
520 2 |a Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy 
653 |a příprava pokrmů  |a suroviny  |a potraviny  |a výroba 
710 2 |a Pražský kulinářský institut  |7 olak2012729677  |4 aut 
910 |a ABG507 
999 |c 34895  |d 34895 
942 |c KN 
993 |0 0  |1 422020063602  |4 0  |6 641_000000000000000  |7 0  |9 42567  |a 199.00  |b 0  |c 63602  |d 2016-05-17  |e 0  |f DOSP  |g 641  |h 199.00  |i Knižní veletrh  |j 19  |l DOSP  |r 2018-07-23  |t 5  |w 2017-04-03  |y KN  |z DOSP